För att bli nya Avicii krävs både mixerbord och vilja

De senaste 10 åren så har antalet stjärn-DJs blivit betydligt fler och housemusiken har fått ett rejält uppsving. Namn som Avicii, Calvin Harris, David Guetta och Dadalife är bara några av de som blivit världskända de senaste åren. Det är nog inte fel att påstå att dagens DJ-stjärnor är minst lika stora som 80-talets rockstjärnor. På scenen vid sitt mixerbord kan en DJ skapa känslor och stämning som få andra musiker kan.dj-dancing-1462436

Vad krävs då för att bli en världskänd DJ med miljoner på banken? Ja självklart behövs en talang, hårt arbete och en fruktansvärd massa tid. Men för att lyckas som DJ så behöver du först och främst bra DJ-utrustning. Det behövs mixerbord, slutsteg, hörlurar och en mängd andra tekniska prylar.

Många som vill bli professionella DJs fegar ofta ur när de ser prislappen på t.ex. ett mixerbord som Avicci använder. Och ja, det är en rejäl kostnad. Men om vi nu tar ett mixerbord som exempel, så finns det flera bra modeller till betydligt lägre priser. Det är bättre att börja med ett lite simplare mixerbord och lära sig alla tips och tricks innan man går på de dyrare grejerna. Har du väl blivit proffs på en enklare utrustning så kan du räkna med att du kommer vara grym även på ett mer komplicerat och dyrare mixerbord.

Alla stora DJs har någon gång börjat längst ner på stegen och stått och ”snurrat plattor” med betydligt enklare utrustning än den de använder på världsscenen idag. Men hårt jobb lönar sig alltid i slutändan. Och om du bara tror på det du gör så kommer du lyckas, så länge du har viljan att göra det.

Vi tänkte avsluta artikeln med att tipsa var du köper bäst mixerbord och annan DJ-utrustning. Vi rekommenderar att du köper ditt mixerbord hos Discostore. Där hittar du det mest och det till marknadens bästa pris. Dessutom finns flera andra fördelar som få konkurrenter erbjuder. Ta en titt på deras webbplats, du kommer inte bli besviken. Det kan vi garantera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *