Fotograferat lite spabad på mässa

Förra veckan var jag på en mässa i Stockholm för utebad och utemöbler. Det handlade mycket om allt som har en koppling till altanen och uteplatsen. Allt från golvet som man kan lägga utomhus till till rör och värmeledningarna som ska förse spabadet med det som gör att man kan hoppa i mitt i vintern – värmen. Det var väldigt roligt att se alla montrar som i vanlig ordning var väldigt genomarbetade. Det var min kompis på företaget Uteplatsen som hade dragit med mig och ville att jag skulle fotografera deras monter.

Fick upptäcka att det är väldigt svårt att fotografera en monter och försöka få med allt som finns i den, samtidigt som man försöker fånga den på bild som den faktiskt ser ut i verkligheten. Här nedan får ni se tre av de bilderna jag fotograferade, på just Uteplatsens monter. Det som jag försökte fånga här var deras spabad och även deras utegolv, som ni ser på ett väldigt snyggt sätt går ihop i samma stil med hjälp av den trappan som för de båda samman.

Det var faktiskt en slump som jag inte så förrän efteråt att det även kom med lite smygreklam för IVT som säljer värmepumpar. Jag pratade faktiskt en hel del med dem med tanke på att vi just ska köpa en värmepump. Tyvärr blir det inte av IVT utan av Bosch som faktiskt ingår i samma koncern.

Berätta gärna vad ni tycker om bilderna!

DSCN1205DSCN1202DSCN1197

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *