Framkalla bilder från Instagram

Att framkalla bilder från det omåttligt populära Instagram har blivit en allt hetare trend. Vi är många som har bilder som både är snygga och betyder mycket för oss i vårt eget Instagram-flöde, bilder som är lätta att ta men som blivit väldigt fina.

Så just därför är det en trevligt att dekorera sitt hem med personlig tavla från just Instagram. Kanske en bild på våra barn eller en fin miljö som gör sig perfekt över soffan eller sängen. Det finns i dag ett par tjänster på nätet som erbjuder den här typen av speciell framkallning, där det går att automatiskt koppla sig till sitt Instagram-konto och klicka hem bilden i önskad storlek. De två största som jag känner till är:

Printasquare

Erbjuder alla möjliga typer av produkter, allt från kylskåpsmagneter till canvas-tavlan som är en vanligaste typ av tavla för just Instagrambilder. Den minsta tavlan (20×20 cm) kostar 329 kronor.

Copygram

Har ungefär samma produkter som Printasquare, men säljer ingen canvas-tavla. Istället kan du köpa en inramad tavla (30×30 cm) med en stor eller upp till nio mindre bilder i. Den tavlan kostar från 299 kronor.

Jag har inte använt någon av dessa men ska ta och beställa ett par tavlor med olika motiv, bland annat bilden nedan. Har ni någon erfarenhet av de två leverantörerna? Vilken är bäst?

Instagrambild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *