Privat tandläkare Jönköping – en ond tand mindre

Jag har alltid haft turen att ha bra tänder och god munhälsa. Kanske ett konstigt tema att ta upp här tänker du men jag har ett syfte. Till alldeles nyligen har jag inte haft några som helst problem med mina tänder, men för två veckor sedan började en bultande och brännande känsla uppenbara sig längs bak i munnen. Efter några dagar letade den sig även ner längs min käke och min hals. Min mun och kind kändes varm och svullen och jag visste att något var fel. En kväll tog jag en ficklampa och lös ner i min mun och i min nedre tandrad, på högra sidan var mina kindtänder omgärdade av ilsket rött tandkött och var otroligt ömt.

Jag satte mig ner vid min dator och sökte efter privat tandläkare Jönköping. Jag sökte specifikt efter privat tandläkare Jönköping för det var en privat tandläkare jag hade haft i min förra hemstad och trivts väldigt bra med det. Sökningen privat tandläkare Jönköping fick upp en del resultat och jag klickade på den översta. Hemsidan gav mig direkt en känsla av trygghet och tillit. Jag ringde till kliniken och berättade att jag hade hittat dem genom att söka på privat tandläkare Jönköping och att jag trodde att jag hade en inflammerad hörntand. De hade möjlighet att ge mig en tid redan nästa dag.

När jag satt i väntrummet dagen efter kunde jag inte låta bli att känna mig nervös. Jag blev inkallad i undersökningsrummet och tandläkaren tittade en gång snabbt innan hon sa, det är din visdomstand som är dålig. Jag sa att så länge det skulle sluta göra ont fick hon göra vad som helst. Efter en halvtimme låg den stora tanden på en metallbricka jämte mig och såg elak ut. Jag pustade tacksamt ut och var glad att jag sökt på privat tandläkare Jönköping.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *