Schalins ringar är utan tvekan det vackraste jag sett!

Om du ska köpa en ny ring och är kräsen vad det gäller kvalitet och utseende så är Schalins ringar ett ypperligt alternativ för dig. Oavsett vad det är för ring du är ute efter så finns det stora möjligheter att hitta det du söker hos Schalins ringar.Schalins ringar

Sedan Schalins Ringar startade sin verksamhet 1944 har företaget utvecklats enormt mycket. Från att ha varit ett litet familjeföretag har de nu blivit Nordens största tillverkare av ringar och har numera flest anställda guldsmeder i Sverige. Det är inte en slump att just Schalins Ringar växt sig så starka när andra företag i branschen på senare år haft det tufft. Schalins ringar är nämligen något utöver det vanliga och är mycket omtyckta av de som köpt någon av de hundratals vackra ringar som finns att välja mellan. En annan anledning till att Schalins ringar har varit så framgångsrikt är att deras affärsidé fungerat alldeles utmärkt med tiden. Genom att bland traditionella arbetsmetoder, traditionellt hantverk som funnits med sedan länge med den senaste och modernaste tekniken inom guldsmideri har de lyckats väl med vad det tagit sig an.

Schalins ringar beskriver sig själva som ett svensk guldsmideri. De beskriver sin kärlek till hela svenska folket och hur deras ringar är svensk design. Guldet det använder smälter de själva i Sverige och de olika stegen fram till ringarna de skapar görs också i Sverige. De värnar om miljön och kvalitet vilket lett till att de levererar ringarna utan underleverantörer vilket enligt många är mycket uppskattat.

Oavsett om det är en ring till förlovningen eller till bröllopet eller om det är en ring för användning vid fest eller vardag så finns alternativ att välja på i mängder hos Schalins ringar. Det känns i princip omöjligt att du skulle misslyckas med att hitta något som passar dig i deras sortiment. Prova själv.

Söker du återförsäljare av Schalins Ringar? Kolla hos Klockor och Smycken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *